Στη φάση της υλοποίησης η χορήγηση διακριτής στολής στους Καταμετρητές του ΔΕΔΔΗΕ


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ- ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΩΝ/ΔΕΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΟΣ ΓΕΝ.Ο.Π./ΔΕΗ-Κ.Η.Ε.
Αθήνα 20/06/2017
Στη φάση της υλοποίησης η χορήγηση διακριτής στολής στους Καταμετρητές του ΔΕΔΔΗΕ

Ο Πανελλαδικός Σύλλογος Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ, εξαίρει την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση της Διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ και της Διεύθυνσης Οργάνωσης, Ασφάλειας Εργασίας & Στεγαστικής Μέριμνας (ΔΟΑΕΣΜ) του ΔΕΔΔΗΕ στην πρόσφατη (Α.Π. 1700/ 23-05-2017) επιστολή μας για το πρόβλημα με τη «μη χορήγηση προβλεπόμενων εφοδίων ιματισμού - υπόδησης και εφοδίων θέσεως στους τακτικούς καταμετρητές του ΔΕΔΔΗΕ».
 Ο Σύλλογός μας είχε προτείνει στο παρελθόν την χορήγηση διακριτής στολής στους καταμετρητές του ΔΕΔΔΗΕ, πρόταση που είχε εξεταστεί  λεπτομερώς και είχε τύχει ευρύτατης αποδοχής, έμεινε όμως τελικά στα συρτάρια της επιχείρησης.
Η πρόταση επανήλθε με την πρόσφατη επιστολή μας και συζητήθηκε στη συνέχεια διεξοδικά με την αρμόδια διεύθυνση της εταιρίας, ενώ σε πρόσφατη συνάντηση του Προεδρείου με τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο αλλά και με την Διεύθυνση του ΔΟΑΕΣΜ, ενημερωθήκαμε πως η χορήγηση διακριτών στολών στους Καταμετρητές του ΔΕΔΔΗΕ μπήκε σε φάση τελικής έγκρισης, ώστε σε εύλογο χρονικό διάστημα να είναι δυνατή η χρήση τους από τους Συναδέλφους Καταμετρητές.
Ο Πανελλαδικός Σύλλογος Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ, έχει προσανατολίσει τη δράση του σε πρακτικές, εποικοδομητικές, γόνιμες και εφαρμόσιμες προτάσεις κι όχι σε στείρους, ανέξοδους και αναποτελεσματικούς αφορισμούς, για τα ζητήματα που αφορούν τους συναδέλφους και τις εταιρίες του Ομίλου ΔΕΗ, κυρίως δε για τον ΔΕΔΔΗΕ, στον οποίο υπηρετεί ο κύριος όγκος των μελών μας.
Πολλές από τις προτάσεις αυτές έχουν ήδη υλοποιηθεί (εκπαίδευση, έλεγχος εργολάβων κλπ) από την επιχείρηση, άλλες βρίσκονται στο στάδιο της αξιολόγησης ή της κατάθεσης.
Πολύ σύντομα κατατίθεται και επίσημα η πρότασή μας για την οριστική και αποτελεσματική λύση στα προβλήματα που ταλανίζουν χρόνια τώρα την δραστηριότητα της Καταμέτρησης.

Για το Δ.Σ.
    Ο Πρόεδρος                                                                     Ο Γεν. Γραμματέας 

Καρέλης Δημήτριος                                                             Καλπούζος Ιωάννης