Την Γενική Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων και Οργάνωσης της ΔΕΗ επισκέφθηκε το Προεδρείο του Συλλόγου Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ

Την Γενική Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων και Οργάνωσης της ΔΕΗ επισκέφθηκε το Προεδρείο του Συλλόγου Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ

Επίσκεψη στην επιτελική Γενική Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων και Οργάνωσης (ΓΔ/ΑΝΠ) της ΔΕΗ (Χαλκοκονδύλη 30, Αθήνα) πραγματοποίησε το Προεδρείο του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Δημήτρη Καρέλη και τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Καλπούζο, την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017.
Το Προεδρείο του Συλλόγου συναντήθηκε με τον κ. Γεώργιο Δαμάσκο, Γενικό Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων και Οργάνωσης (ΓΔ/ΑΝΠ) της ΔΕΗ, στα πλαίσια των επαφών του Προεδρείου του Συλλόγου Καταμετρητών που έχουν ως στόχο την πραγματοποίηση Ημερίδας για την ανάδειξη της διαχρονικής αξίας της νευραλγικής δραστηριότητας της Καταμέτρησης Ηλεκτρικής Ενέργειας, τη σπουδαιότητα των ακριβών μετρήσεων και των εμπεριστατωμένων ελέγχων της μετρητικής διάταξης, αλλά και την επίλυση των ζητημάτων που ενσκήπτουν καθημερινά και αντιμετωπίζονται από τις υπηρεσίες και το έμπειρο προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας).
Ακολούθησε ενημέρωση και εποικοδομητική συζήτηση, με τον κ. Γενικό Διευθυντή να δηλώνει την συμπαράσταση του ίδιου και της επιχείρησης της ΔΕΗ στο εγχείρημα του Συλλόγου μας.
Ως γνωστόν, η καταμέτρηση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, για όλους τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, σύμφωνα με την κείμενη ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία, είναι αρμοδιότητα ΔΕΔΔΗΕ.
Για το λόγο αυτό θα ακολουθήσει σειρά συναντήσεων με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Το Σωματείο μας έχει επιλέξει το δρόμο του διαλόγου και των εποικοδομητικών προτάσεων και όχι του στείρου και αδιάλλακτου συνδικαλισμού, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν αντιπαρατιθέμεθα σθεναρά με τους δογματισμούς, τις αναχρονιστικές αντιλήψεις, αλλά και τα συμφέροντα ορισμένων κύκλων, εντός και εκτός των τειχών.  


Το Γραφείο Τύπου

Π.Σ.Κ.Ε.-ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ