Τις Περιοχές Πατρών και Πύργου του ΔΕΔΔΗΕ επισκέφθηκε το Προεδρείο του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ

Τις Περιοχές Πατρών και Πύργου του ΔΕΔΔΗΕ επισκέφθηκε το Προεδρείο του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ

Την Πελοπόννησο και συγκεκριμένα τις Περιοχές του ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) Πατρών και Πύργου επισκέφθηκε κλιμάκιο του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Δημήτρη Καρέλη, τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Καλπούζο και τον Ταμία Σπύρο Σπυρόπουλο, την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου  2017.
Στην Περιοχή ΔΕΔΔΗΕ Πατρών (Ακτή Δυμαίων 15, Πάτρα Αχαΐας) συναντήθηκαν, ενημέρωσαν για διάφορα θέματα και αντάλλαξαν απόψεις με τους συναδέλφους της Περιοχής. 
Στην Πάτρα το Προεδρείο συναντήθηκε επίσης με τον Διευθυντή Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ηπείρου του ΔΕΔΔΗΕ κ. Σπυρίδωνα Μυλωνά, με τον οποίο συζήτησε, μέσα σε κλίμα αγαστής συνεργασίας, ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους που επανδρώνουν τα Γραφεία Καταμέτρησης των Περιοχών Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, καταμετρητές και διοικητικούς υπαλλήλους.
Στην συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφθηκε το Πρακτορείο ΔΕΔΔΗΕ Κάτω Αχαΐας (Παλαιών Πατρών Γερμανού 14, Κάτω Αχαΐα Αχαΐας) όπου και συναντήθηκε με συναδέλφους, διοικητικούς και καταμετρητές.
Τελικός προορισμός της σημερινής περιοδείας του Προεδρείου, η Περιοχή ΔΕΔΔΗΕ Πύργου (Παπαγεωργίου & Αρχιμήδους, Πύργος Ηλείας), όπου και πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση και ενημέρωση των συναδέλφων καταμετρητών για σοβαρά ζητήματα που αφορούν την καταμέτρηση ηλεκτρικής ενέργειας στην περιοχή, και όχι μόνο.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου θα πραγματοποιηθεί την 11η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 12.00΄το μεσημέρι, στην αίθουσα της ΓΕΝ.Ο.Π./ΔΕΗ-Κ.Η.Ε., Στουρνάρη 73-75. 


Το Γραφείο Τύπου
Π.Σ.Κ.Ε.-ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ