Ο Σύλλογος Καταμετρητών τιμά τη δράση των Συναδέλφων!


Στην φετινή Γενική μας Συνέλευση  και μετά από εισήγηση του Προεδρείου και ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού  Συμβουλίου του Συλλόγου μας, αποφασίστηκε να απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες, τιμής ένεκεν, σε δύο εκλεκτούς  Συναδέλφους για την προσφορά τους στο Σωματείο αλλά και για πρώτη φορά στον Καταμετρητή της χρονιάς, στο πρόσωπο του οποίου βραβεύονται και τιμούνται όλοι οι συνάδελφοι ενεργοί και μάχιμοι Καταμετρητές!
Ο Καταμετρητής της χρονιάς επελέγη, μετά από κλήρωση, μέσα από τις τάξεις των Καταμετρητών που εργάζονται σκληρά και αποδεικνύουν στην πράξη την αξία της δραστηριότητας. Ο τυχερός συνάδελφος που τιμήθηκε είναι ο Θεοχάρης Χαρινός που υπηρετεί  στο Υποπρακτορείο της Λέρου, μοναδικός καταμετρητής στο νησί και από τους ελάχιστους πλέον υπαλλήλους που διαθέτει εκεί η επιχείρηση του ΔΕΔΔΗΕ. Τη βράβευση έκανε ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος και την τιμητική πλακέτα παρέλαβε για λογαριασμό του Συναδέλφου η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου μας, κ. Δέσποινα Σιδέρη.
Ο Γενικός Γραμματέα της Ομοσπονδίας Αντώνης Καράς παρέδωσε για λογαριασμό του Συλλόγου μας την τιμητική πλακέτα στο Συνάδελφο Βασίλη Καραδήμο, πρώην Δήμαρχο Παλαμά Καρδίτσας, ο οποίος αποχωρεί από την υπηρεσία με συνταξιοδότηση και τιμήθηκε για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στο Σύλλογο των Καταμετρητών ως μέλος του Δ.Σ. αλλά και για την θητεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ο φίλος και Συνάδελφος – Δήμαρχος Βασίλης Καραδήμος ανέφερε κατά την απονομή:
Κύριε Πρόεδρε του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών ΔΕΗ. Κύριε Πρόεδρε της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, επίσημοι προσκεκλημένοι, αγαπητοί συνάδελφοι.
Αισθάνομαι ιδιαίτερη  χαρά που βρίσκομαι ανάμεσά σας  σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από  τη καρδιά μου για την τιμή που  μου κάνατε να παραλάβω αυτήν την  τιμητική και αναμνηστική πλακέτα.
Είμαι υπερήφανος που όλα  αυτά τα χρόνια υπηρέτησα τον κλάδο  της καταμέτρησης και αισθάνομαι υπερήφανος από τότε που στρατολογήθηκα για πρώτη φορά το 1979, υπηρέτησα  με όλες μου τις δυνάμεις και ως απλό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια.
Θέλω να σας πω κύριε  Πρόεδρε της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ και το γνωρίζετε πολύ καλά, ότι ο καταμετρητής είναι σκληρό καρύδι. Θέλω να σας πω, ότι το συνδικάτο των καταμετρητών, παρόλο που είναι μικρό σε αριθμό, έχει να παρουσιάσει πολλούς αγώνες. Έχει μεγάλη προσφορά και διαχρονικά έχει αναδείξει αξιόλογα συνδικαλιστικά στελέχη από την εποχή του Κώστα του Καραμπίνα, του Μπονάκη, του Τσουκαλά του Δημήτρη, του Καζιάνη, του Κατσαρού του Κώστα, του Νίκου του Χριστοδούλου, του Καρέλη του Δημήτρη και άλλους πολλούς που αυτή τη στιγμή δεν τους θυμάμαι.
Με όλους αυτούς είχαμε μία πορεία δυναμική και αγωνιστήκαμε για τα δίκαια αιτήματα του κλάδου. Πιστεύω με τις παραινέσεις του  Προέδρου της ΓΕΝΟΠ, αλλά και του  Γενικού Γραμματέως, το συνδικάτο με γνώμονα την ενότητα, με γνώμονα την αλληλεγγύη, αλλά  και τους καλούς αγώνες, θα έχει μία λαμπρή πορεία για να επιζήσει και για να επιζήσουν όλες οι οικογένειες του κλάδου που τώρα τελευταία περνούν αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Με αυτές λοιπόν τις  σκέψεις, σας ευχαριστώ για μία φορά ακόμη μέσα από τη καρδιά μου. Σας εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά.
Τέλος, ο συνάδελφος Πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού ΔΕΗ, Γιάννης Μαρκουλής, παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον αγαπημένο μας «Παππού», τον Συνάδελφο Κώστα Αναγνωστόπουλο, για την ανιδιοτελή προσφορά του στο Σύλλογο των Καταμετρητών. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος εξακολουθεί να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο Σωματείο αρκετούς μήνες μετά τη συνταξιοδότησή του, παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους συναδέλφους.






Ο π.  Δήμαρχος Παλαμά Καρδίτσας Βασίλης Καραδήμος

Ο Θεοχάρης Χαρινός, Υποπρακτορείο της Λέρου
Καταμετρητής της χρονιάς 2012!!!