Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ετήσια Γενική Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ

 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ- ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΩΝ/ΔΕΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΟΣ ΓΕΝ.Ο.Π./ΔΕΗ-Κ.Η.Ε.

Αθήνα  22-09-2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ετήσια Γενική Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα της ΓΕΝ.Ο.Π./ΔΕΗ-Κ.Η.Ε. Στουρνάρη 73-75, όπου συζητήθηκαν τα Θέματα Ημερησίας Διάταξης.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα, όπως οι εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας και τη ΔΕΗ, αλλά και στη δραστηριότητα της Καταμέτρησης και γενικότερα ζητήματα του ΔΕΔΔΗΕ.

Κατόπιν σχετικής ψηφοφορίας, σύμφωνα με τη συνδικαλιστική νομοθεσία και το καταστατικό του Συλλόγου, επελέγη η ΓΕΝ.Ο.Π./Δ.Ε.Η.-Κ.Η.Ε. ως δευτεροβάθμια οργάνωση για την εκπροσώπηση του Σωματείου στη Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Ε.), ενώ εξελέγησαν, με ψηφοφορία διά φυσικής παρουσίας και ηλεκτρονικά εξ αποστάσεως, τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή των τακτικών αρχαιρεσιών, οι οποίες αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022, για την εκλογή νέων μελών Δ.Σ., Εκτελεστικής Επιτροπής και Συνέδρων-εκπροσώπων σε ΓΕΝ.Ο.Π./Δ.Ε.Η.-Κ.Η.Ε. και Ε.Κ.Α.

Θα ακολουθήσουν οι σχετικές ανακοινώσεις της Εφορευτικής Επιτροπής για την διαδικασία.

Μετά την ολοκλήρωση των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, ακολούθησε γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΕΛΗΣ                         ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΠΟΥΖΟΣ