Συνεχίζονται με επιτυχία οι κύκλοι εκπαίδευσης των Καταμετρητών του ΔΕΔΔΗΕ

Συνεχίζονται με επιτυχία οι κύκλοι εκπαίδευσης των Καταμετρητών του ΔΕΔΔΗΕ

Συνεχίζονται με εξαιρετική επιτυχία οι επαναληπτικοί τριήμεροι επιμορφωτικοί κύκλοι εκπαίδευσης των Καταμετρητών του ΔΕΔΔΗΕ, μετά τα εξαιρετικά αποτελέσματα των παλαιότερων κύκλων πενθήμερης και διήμερης διάρκειας, στις σχολές της Αθήνας και της Φλώρινας, αλλά και τις συνεχείς παρεμβάσεις του Συλλόγου μας.
Στις σχολές της Αθήνας του ΔΕΔΔΗΕ, στην Άνοιξη, συμμετέχει ως εκπαιδευόμενος το τριήμερο 11-13/6/2019, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Καρέλης, μαζί με συναδέλφους από την Αττική, την Περιοχή Τρίπολης και την Εύβοια, με τους εκπαιδευτές των Σχολών Αθήνας Νίκο Τζένη και Στέφανο Απέργη να κάνουν για μια ακόμη φορά πραγματικά εξαιρετική δουλειά.
Η συνεχιζόμενη εκπαίδευση των καταμετρητών του ΔΕΔΔΗΕ είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη και στοχευμένη, ενώ έχει σημαντικότατα αποτελέσματα, κυρίως στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της μεγάλης μάστιγας των ρευματοκλοπών. Στους νέους επιμορφωτικούς κύκλους, τριήμερης διάρκειας, οι Καταμετρητές εκπαιδεύονται στην ανάλυση βοηθητικών μενού μετρητών νέας τεχνολογίας («έξυπνους μετρητές») με σκοπό τον εντοπισμό ρευματοκλοπών, στους νέους μετρητές που έχει προμηθευτεί πρόσφατα ο ΔΕΔΔΗΕ και στον μακροσκοπικό έλεγχο των ήδη τηλεμετρούμενων παροχών.
Οι συγκεκριμένοι επιμορφωτικοί κύκλοι θα συνεχιστούν έως ότου εκπαιδευτεί το σύνολο των συναδέλφων Καταμετρητών του ΔΕΔΔΗΕ.
Ωστόσο, αλγεινή εντύπωση προκαλεί η συστηματική άρνηση ορισμένων στελεχών του ΔΕΔΔΗΕ να ενημερώσουν και να επιτρέψουν τη συμμετοχή σε αρκετούς συναδέλφους Καταμετρητές, παρά τα άκρως ενθαρρυντικά αποτελέσματα και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις σχολές τις εταιρίας, από τους κ.κ. Εκπαιδευτές και τον Τομέα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του ΔΕΔΔΗΕ. Είναι αυτονόητο πως οι ενέργειες αυτές, όπως και κάθε άλλη ενέργεια που αντιβαίνει στα συμφέροντα της εταιρίας του ΔΕΔΔΗΕ και κυρίως των πελατών – καταναλωτών, θα αντιμετωπίζονται όπως ακριβώς τους αξίζει.

Το Γραφείο Τύπου
Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών 
Εισπρακτόρων Ομίλου ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ