Το Προεδρείο του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών – Εισπρακτόρων Ομίλου ΔΕΗ, προσυπέγραψε τη ΣΣΕ της ΔΕΗ

Το Προεδρείο του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών – Εισπρακτόρων Ομίλου ΔΕΗ,  προσυπέγραψε τη ΣΣΕ της ΔΕΗ

Υπογράφηκε την Τετάρτη (30/5) η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας μεταξύ της διοίκησης ΔΕΗ και της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, η οποία έχει «θετικό πρόσημο και τα καλύτερα δυνατά χαρακτηριστικά  για τη δεδομένη συγκυρία.
Από πλευράς διοίκησης ΔΕΗ τη σύμβαση υπέγραψε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μανόλης Παναγιωτάκης, ενώ από πλευράς της Ομοσπονδίας ο Πρόεδρος Γιώργος Αδαμίδης, ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Καρράς και τα Προεδρεία των Πρωτοβάθμιων σωματείων της Επιχείρησης.
Το Δ.Σ. του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών – Εισπρακτόρων Ομίλου ΔΕΗ, εκπροσώπησαν και υπέγραψαν τη ΣΣΕ, ο Πρόεδρος Δημήτρης Καρέλης και ο Γ. Γραμματέας Γιάννης Καλπούζος (ΦΩΤΟ).

Η σχετική ανακοίνωση του Γραφείο Τύπου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ:
«Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις υπογράφηκε σήμερα Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας,  μεταξύ της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και της Διοίκησης της ΔΕΗ Α.Ε.
Τη νέα ΕΣΣΕ προσωπικού ΔΕΗ , με ισχύ για τα επόμενα τρία χρόνια  28/5/2018 έως 28/5/2021,  συνυπέγραψαν και οι Πρωτοβάθμιοι  Σύλλογοι – Μέλη της Ομοσπονδίας οι οποίοι από την πρώτη στιγμή ήταν παρόντες στις διαπραγματεύσεις,  καταθέτοντας και τις δικές τους προτάσεις.
Η νέα ΕΣΣΕ έχει θετικό πρόσημο και τα καλύτερα δυνατά χαρακτηριστικά  για τη δεδομένη συγκυρία.
Η συμφωνία  ανάμεσα στη Διοίκηση της ΔΕΗ Α.Ε. και της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ με τα Σωματεία – Μέλη της ήταν αποτέλεσμα μιας μακράς και διαρκούς διαπραγμάτευσης με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Με τη νέα ΕΣΣΕ ικανοποιούνται οι βασικοί άξονες και οι στόχοι που είχαν τεθεί από την πρώτη στιγμή της διαπραγμάτευσης,  ενώ παραμένουν προς λύση αδικίες του παρελθόντος με  βάση και τα αιτήματα των Συλλόγων – Μελών.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και τα Σωματεία – Μέλη της δηλώνουν την ετοιμότητά τους για νέες διεκδικήσεις και επαναλαμβάνουν τη δέσμευσή τους στον αγώνα για τη σωτηρία της μεγαλύτερης Βιομηχανικής Επιχείρησης της χώρας».