Σε σύσκεψη στις σχολές ΔΕΔΔΗΕ στην Άνοιξη, συμμετείχε το Προεδρείο του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ

Σε σύσκεψη στις σχολές ΔΕΔΔΗΕ στην Άνοιξη, συμμετείχε το Προεδρείο του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ

Σε ενημερωτική σύσκεψη στις σχολές ΔΕΔΔΗΕ στην Άνοιξη, στην Αθήνα, συμμετείχε το Προεδρείο του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Δημήτρη Καρέλη και τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Καλπούζο, την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018.
Η συνάντηση είχε ως θεματική την απομάστευση στοιχείων μετρητών και καταμέτρησης, αλλά και τη δυνατότητα χρήσης νέων τεχνολογιών και εφαρμογών στην καταμέτρηση με τη χρήση νέων tablet - καταχωρητών, με νέες προηγμένες εφαρμογές (applications), στον έλεγχο αλλά και στην τακτική καταμέτρηση.
Στη συνάντηση  συμμετείχαν ο Εκπαιδευτής των Σχολών κ. Νίκος Τζένης οι συνάδελφοι, στελέχη της ΔΠΑ,  η κ. Γιάννα Νικολάου, Τομεάρχης Χρηστών Δικτύου της ΔΠΑ, ο κ. Κώστας Λεβεντάκος, Τομεάρχης στη ΔΠΑ και ο κ. Φώτης Τσολακίδης, υπεύθυνος για θέματα καταμέτρησης, ενώ συζητήθηκαν διεξοδικά και γενικότερα, σοβαρά ζητήματα, που αφορούν την καταμέτρηση ηλεκτρικής ενέργειας.
Να σημειώσουμε εδώ τα εξαιρετικά αποτελέσματα που επιδεικνύουν στην Περιφέρεια Αττικής (ΔΠΑ), η κ. Ιωάννα Νικολάου, ο κ. Κώστας Λεβεντάκος και ο συνάδελφος μέλος μας, Φώτης Τσολακίδης, οι οποίοι παρουσίασαν στη συνάντηση μέρος της πολύ σοβαρής και μεθοδευμένης προσπάθειάς τους.

Έπεται, σε δύο εβδομάδες, η ενημερωτική Ημερίδα για την Καταμέτρηση Ηλεκτρικής Ενέργειας την οποία διοργανώνει στις 30/3/18, ο Σύλλογός μας. 
Για το θέμα θα εκδοθεί άμεσα σχετικό ενημερωτικό σημείωμα.

Το Γραφείο Τύπου 
Π.Σ.Κ.Ε.-ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ