Ενημερωτική επίσκεψη του Προεδρείου του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών ΔΕΗ στο ΚΔΕΠ/ΔΕΗ


Ενημερωτική επίσκεψη του Προεδρείου του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών ΔΕΗ στο ΚΔΕΠ/ΔΕΗ
Ενημερωτική επίσκεψη πραγματοποίησε το Προεδρείο του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών ΔΕΗ στο Κέντρο Δοκιμών Ερευνών & Προτύπων (ΚΔΕΠ/ΔΕΗ), στην Κάντζα Αττικής, την Δευτέρα 4 Απριλίου 2016.
Το σωματείο εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Δημήτρη Καρέλη, τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Καλπούζο και τον Ταμία Σπύρο Σπυρόπουλο, οι οποίοι συναντήθηκαν με το Διευθυντή του Κέντρου κ. Κωνσταντίνο Σταματάκη και αφού ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του ΚΔΕΠ/ΔΕΗ, συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Στη συνέχεια ακολούθησε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ξενάγηση στον χώρο των εργαστηρίων του ΚΔΕΠ/ΔΕΗ, από τον κ. Τάσο Παπαδόπουλο, Τομεάρχη Marketing & Εξυπηρέτησης Πελατών.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το ΚΔΕΠ περιλαμβάνουν δοκιμές στα εργαστήρια του, πιστοποιήσεις, έρευνες, έλεγχους στους χώρους των Μονάδων του Ομίλου ΔΕΗ, διακριβώσεις οργάνων, ειδικές μελέτες, εφαρμογές και αναλύσεις, εξειδικευμένες συμβουλευτικές μελέτες και επιθεωρήσεις υλικών και εξοπλισμού για τον ποιοτικό έλεγχο, υπαρχόντων και υπό αγορά υλικών και εξοπλισμού πάσης φύσεως εγκαταστάσεων. Το Κέντρο Δοκιμών Ερευνών και Προτύπων (ΚΔΕΠ), δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών προς τις μονάδες του Ομίλου της ΔΕΗ Α.Ε, αλλά και προς τρίτους, εκτός ΔΕΗ πελάτες και είναι διαπιστευμένο από το ΕΣΥΔ, (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης), σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 17020 και ISO 17025.

Κοινή διαπίστωση όλων η εξαιρετικά μεθοδική και επαγγελματική προσέγγιση σ’ όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του ΚΔΕΠ, από το υψηλού επιπέδου επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό του Κέντρου, αλλά και η χρηστή και παραδειγματική διοίκησή του.
Ευχαριστούμε τον κ. διευθυντή και τους συναδέλφους για την μοναδική ευκαιρία που μας δόθηκε να γνωρίσουμε εκ του σύνεγκις τις αξιόλογες δραστηριότητες, τον άρτιο εξοπλισμό και τους ανθρώπους που αποτελούν τον κορμό και την ψυχή του Κέντρου Δοκιμών Ερευνών και Προτύπων της ΔΕΗ.