Ολοκληρώνονται με επιτυχία, οι διήμεροι επιμορφωτικοί κύκλοι εκπαίδευσης των Καταμετρητών ΔΕΔΔΗΕ.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ  -  ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΩΝ   Δ.Ε.Η.
Ολοκληρώνονται με εξαιρετική επιτυχία, το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου 2014, οι διήμεροι επαναληπτικοί επιμορφωτικοί κύκλοι εκπαίδευσης των καταμετρητών ΔΕΔΔΗΕ.

Τη Διοργάνωση διήμερων επαναληπτικών επιμορφωτικών κύκλων εκπαίδευσης των καταμετρητών αποφάσισε και υλοποιεί η Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ, μετά τα εξαιρετικά αποτελέσματα των 38 κύκλων πενθήμερης διάρκειας, στις σχολές της Αθήνας και της Φλώρινας, από τις 02.07.2012 έως τις 05.07.2013, στους οποίους εκπαιδεύτηκαν 381 καταμετρητές.
Στους επαναληπτικούς επιμορφωτικούς κύκλους, διήμερης διάρκειας, που είναι ενταγμένοι στην Πολιτική «Εκπαίδευση και Δια Βίου Κατάρτιση» της εταιρίας, οι καταμετρητές εκπαιδεύονται στην ανάλυση βοηθητικών μενού μετρητών νέας τεχνολογίας με σκοπό τον εντοπισμό ρευματοκλοπών, στον νέο μετρητή EDMI Atlas, στην περιγραφή συνδεσμολογιών μονοφασικών και τριφασικών μετρητών με σκοπό τον εντοπισμό ρευματοκλοπών, για τα μέτρα ασφαλείας και επικοινωνία.

Ο Σύλλογος Καταμετρητών εντείνει τη δράση του για την επίτευξη των επόμενων στόχων του όπως αυτοί απορρέουν από τις σχετικές αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι Συνάδελφοι που επιθυμούν, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα και το email του Συλλόγου:

ΤΗΛ. 2105222049 – FAX 2105227287