Προπονητής της ιστορικής ομάδας του Πανιωνίου ανέλαβε το μέλος του Συλλόγου μας Δημήτρης Τερεζόπουλος

Νέος Προπονητής της ομάδας ποδοσφαίρου της ιστορικής ομάδας του Πανιωνίου ανέλαβε το μέλος του Συλλόγου μας και αγαπητός φίλος Δημήτρης Τερεζόπουλος.
Το διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Καταμετρητών εύχεται στον φίλο και συνάδελφο Δημήτρη καλή επιτυχία στο νέο του εγχείρημα!!!
Ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου, Τερεζόπουλος, δήλωσε αναλυτικά στην κάμερα της NOVA, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του:
Για τη νέα ευκαιρία που παρουσιάζεται στην προπονητική του καριέρα: "Θέλω να ευχαριστήσω την Επιτροπή Σωτηρίας γι' αυτή την τιμή που μου έκανε να είμαι πρώτος προπονητής του Πανιωνίου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί βρίσκομαι σ' έναν ιστορικό σύλλογο με μια βαριά φανέλα. Από εκεί και πέρα, οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες. Ευελπιστούμε με τη βοήθεια όλων και την προσπάθεια ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε".
Για το πως περιμένει τη νέα αρχή στην προπονητική του καριέρα: "Νιώθω μια μεγαλύτερη ευθύνη, αλλά νιώθω και έτοιμος. Δεν έχω πολύ άγχος και αυτό είναι σημαντικό. Πιστεύω ότι με την ανάλογη δουλειά και την προσθήκη κάποιων παικτών που πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν στην ομάδα συν τους παίκτες που θα ανέβουν από την ομάδα Νέων και την παρουσία των παικτών που θα παραμείνουν και έδωσαν μια μεγάλη μάχη για να παραμείνει ο Πανιώνιος στην κατηγορία νομίζω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε".
Για τις σκέψεις του και τις δυσκολίες του συγκεκριμένου εγχειρήματος: "Οι δυσκολίες είναι μεγάλες. Το οικονομικό είναι αυτό που μας προβληματίζει πιο πολύ. Αν τα καταφέρουμε με τη βοήθεια των ανθρώπων που προσπαθούν να γίνει η ομάδα βιώσιμη νομίζω ότι θα ξεκινήσει μια νέα σελίδα για τον Πανιώνιο. Σίγουρα ο στόχος είναι η παραμονή. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί τη νέα σεζόν θα υποβιβαστούν τέσσερις ομάδες. Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να παλέψουμε".
Για το ρόστερ της ομάδας τη νέα σεζόν: "Κάποια παιδιά από την ομάδα Νέων θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες όπως προείπα που είναι ήδη στο ρόστερ της ομάδας και είναι πάρα πολύ σημαντικοί για εμάς. Ευελπιστούμε να μείνουν όλοι στην ομάδα και να συνεχίσουν. Αν καταφέρουμε με την προσθήκη νέων παικτών και πάρουμε το 100% από αυτό που ζητάμε εμείς, νομίζω ότι η χρονιά θα είναι πετυχημένη".
Για τα πολλά μειονεκτήματα της ομάδας σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες λόγω της μη εξασφάλισης άδειας: "Προσωπικά είμαι αισιόδοξος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε. Βέβαια, όλοι οι προπονητές λέμε ότι θα κάνουμε σκληρή δουλειά, θα δουλέψουμε κάποια στιγμή ακουγόμαστε γραφικοί. Η προσπάθεια θα είναι πολύ μεγάλη. Θέλουμε να περάσουμε κάποια στοιχεία και τη φιλοσοφία μιας ομάδας η οποία θα θέλει να παίζει ποδόσφαιρο. Νομίζω πως ο Πανιώνιος έχει την κουλτούρα εκτός από το να κερδίζει να παίζει και ωραίο ποδόσφαιρο. Η δική μου προσπάθεια θα είναι αυτή".
Για τα συναισθήματά του όταν του πρότειναν τη θέση του προπονητή στον Πανιώνιο:"Σίγουρα ξεκινώντας την προπονητική μου καριέρα είχα φιλοδοξίες. Δεν ήξερα σε ποιο σημείο θα φτάσω. Αυτή τη στιγμή έχω φτάσει σ' ένα πολύ καλό σημείο παίρνοντας τη θέση ενός προπονητή σε ομάδα Σούπερ Λιγκ και ιδιαίτερα στην ομάδα του Πανιωνίου. Μια ομάδα στην οποία ανδρώθηκα προπονητικά. Τα συναισθήματα είναι πολύ ευχάριστα. Η ευθύνη όμως είναι πολύ μεγάλη, οπότε εκεί προσπαθείς να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη".