Ξεκίνησαν με μεγάλη επιτυχία οι κύκλοι εκπαίδευσης των Καταμετρητών!

ΣΤΕ Αθήνας, η 1η Σειρά
Ξεκίνησαν με μεγάλη επιτυχία οι κύκλοι εκπαίδευσης των Καταμετρητών του ΔΕΔΔΗΕ, στις Σχολές Τεχνικών ΔΕΗ της Αθήνας και της Φλώρινας.
Η Δ.Α.Δ., ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του νέου ενεργειακού τοπίου και μετά το σχετικό αίτημα του Συλλόγου μας, κατόπιν της κοινής διαπίστωσης για την ανάγκη επιμόρφωσης και ενημέρωσης στις νέες τεχνολογικές απαιτήσεις του επαγγέλματος και την υλοποίηση των στόχων για το νέο ρόλο του Καταμετρητή, με μια νέα σύγχρονη εικόνα, ποικίλες δυνατότητες και μεγαλύτερη εξειδίκευση, άρχισε μια σειρά κύκλων που αφορά όλους τους, ενεργούς στην Καταμέτρηση, Συναδέλφους.

Το πρόγραμμα αποτελείται από μια σειρά κύκλων εκπαίδευσης διαρκείας 40 ωρών έκαστος που θα διεξαχθεί ταυτόχρονα στις δύο σχολές της Αθήνας και της Φλώρινας, αρχής γενομένης την 2α Ιουλίου 2012 και εντατικοποίηση το Σεπτέμβριο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ, το Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιώργο Κόλλια, το Διευθυντή της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη, τον κ. Συμεών ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ, Διευθυντή Κλάδου Ανάπτυξης Α.Δ. & Οργάνωσης, τον κ. Κίμωνα ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗ, Τομεάρχη Ανάπτυξης Α.Δ., την κ. Χατζηαναστασίου Κατερίνα,  Υπεύθυνη της Σχολής, την κ. Μάγδα Μπουρμά, υπευθ. προγράμματος εκπαίδευσης, τους Εκπαιδευτές κ.κ. Νίκο Τζένη & Φώτη Τσολακίδη της Σχολής Αθήνας και  κ. Νεδέλκο Ιωάννη της Σχολής Φλώρινας.

Θα ακολουθήσει σύντομα η έκδοση της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ μας "πρόΘΕΣΗ", με αναλυτικές αναφορές στο πρόγραμμα και τους στόχους των σεμιναρίων της εκπαίδευσης των Καταμετρητών.

ΣΤΕ Φλώρινας, η 1η Σειρά