ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ- ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΩΝ/ΔΕΗ: Ανακοίνωση Εφορευτικής Επιτροπής Νο 3

 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ- ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΩΝ/ΔΕΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΟΣ ΓΕΝ.Ο.Π./ΔΕΗ-Κ.Η.Ε.


 

                                                                Αθήνα   02-12-2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  No 3

ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

 

Συναδέλφισσες-οι

Σε συνέχεια 1ης και 2ης ανακοίνωσής μας, με την παρούσα θέλουμε να σας κάνουμε γνωστό τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών του Συλλόγου μας για της ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, εκπροσώπους σε ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και την Εξελεγκτική Επιτροπή, σε ένα Ενιαίο Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ.

 Α) Οι εκλογές θα διεξαχθούν την 8η Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Πέμπτη με το σύστημα της απλής αναλογικής και βάσει των διατάξεων του Ν. 1264/82 σε συνδυασμό  με το καταστατικό του συλλόγου όπως προβλέπεται  στα άρθρα 24-25-26-27-28-29-30-31- και 33. Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί είτε διά φυσικής παρουσίας, ή δι’ αλληλογραφίας, είτε ηλεκτρονικά εξ αποστάσεως.

Β) Δικαίωμα να εκλεγούν  και να εκλέξουν έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου υπό τους όρους και τους περιορισμούς της νομοθεσίας και του καταστατικού μας εφόσον είναι Ταμιακώς εντάξει.

Γ) Τα μέλη που υπηρετούν εκτός Αττικής θα παραλάβουν από τους τοπικούς αντιπροσώπους του συλλόγου φάκελο στο όνομά τους, ο οποίος θα περιέχει:

1) Την παρούσα ανακοίνωση Νο 3.

2) Φάκελο με επικολλημένο γραμματόσημο και το όνομα του Προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής, Post Restant Κ.Κ. Αθηνών, Τ. Κ. 10200. Στο άνω μέρος του φακέλου αυτού θα αναγράφεται Αποστολέας…………. Α.Μ. …………. Υπηρεσιακή Μονάδα ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ…………….. Μ.Ο.…………. Πόλη ……………………

3) Μικρότερο φάκελο χρώματος λευκού αδιαφανή, με τη σφραγίδα της εφορευτικής επιτροπής, ο οποίος θα περιέχει δύο ψηφοδέλτια (για την περίπτωση καταστροφής του ενός) χρώματος λευκού, στο οποίο θα εκφράσουν την βούλησή τους σημειώνοντας έως 23 σταυρούς για το Δ.Σ. και έως 5 σταυρούς για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Στη συνέχεια θα τοποθετούν το λευκό ψηφοδέλτιο στο λευκό φάκελο.

4) Φάκελος χρώματος θαλασσί αδιαφανή, με τη σφραγίδα της εφορευτικής επιτροπής, ο οποίος θα περιέχει δύο ψηφοδέλτια (για την περίπτωση καταστροφής του ενός), χρώματος Θαλασσί στο οποίο θα εκφράσουν την βούλησή τους σημειώνοντας έως 7 σταυρούς για τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και έως 7 σταυρούς για το Ε.Κ.Α.

Στη συνέχεια θα τοποθετήσουν το Θαλασσί ψηφοδέλτιο στο Θαλασσί φάκελο.

5) Στους δύο παραπάνω φακέλους (λευκό – θαλασσί) αφού πρώτα τους επικολλήσουν θα τους τοποθετήσουν στο φάκελο που είναι γραμμένο το όνομα του Προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής, Post Restant Κ.Κ. Αθηνών, Τ. Κ. 10200, και τα πλήρη στοιχεία του  αποστολέα για να είναι έγκυρη η ψηφοφορία των μελών μας, καθώς και υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, με τα στοιχεία τους.

Ο ως άνω φάκελος θα πρέπει να ταχυδρομηθεί το αργότερο έως και την 8η Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Πέμπτη. Εφόσον επιθυμούν, δύναται να ψηφίσουν από απόσταση, μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Δ) Τα μέλη που υπηρετούν στην Περιφέρεια Αττικής θα πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορούν ψηφήσουν με φυσική παρουσία στις 8η Δεκεμβρίου 2022 ημέρα Πέμπτη και από ώρα 09.00΄π.μ. έως και 15.00΄μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ που βρίσκεται στην οδό Στουρνάρη 73-75 στην Αθήνα, έχοντας μαζί τους απαραίτητα το Δελτίο της Αστυνομικής τους Ταυτότητας. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορούν να προσέλθουν, δύναται να ψηφίσουν από απόσταση, είτε μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας ή ταχυδρομικώς, εφόσον έχουν εφοδιαστεί με το ανάλογο υλικό ψηφοφορίας από την Εφορευτική Επιτροπή.

 

Σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας - Οδηγίες

 

Αμέσως μετά την έναρξη της ψηφοφορίας θα λάβετε ένα email ή SMS, το οποίο θα περιέχει ένα μοναδικό μυστικό σύνδεσμο (link). Πατώντας πάνω στον σύνδεσμο, θα μεταβείτε αυτόματα στην σελίδα ψηφοφορίας.


Σε περίπτωση που έχετε ήδη ψηφίσει με φυσική παρουσία, ο σύνδεσμος αυτός θα πάψει να λειτουργεί.

 

Επιλογή υποψηφίων

Αφού πατήσετε το σύνδεσμο που λάβατε, το ψηφοδέλτιο θα εμφανιστεί αυτόματα στην οθόνη του κινητού σας τηλεφώνου.

  • Για να επιλέξετε να ψηφίσετε έναν/μία υποψήφιο/α απλά πατήστε πάνω στο όνομα του/της. Ο/Η υποψήφιος/α θα χρωματιστεί με πράσινο χρώμα.
  • Για να απο-επιλέξετε έναν/μία υποψήφιο, πατήστε ξανά στο όνομα του/της.
  • Μην παραλείψετε να κάνετε scroll προς τα κάτω στην οθόνη ώστε να δείτε όλους τους υποψηφίους.
  • Ο επιτρεπτός αριθμός επιλογής υποψηφίων εμφανίζεται κάτω από το όνομα του ηλεκτρονικού ψηφοδελτίου. Σε περίπτωση που προσπαθήσετε να επιλέξετε κάποιον/α υποψήφιο και ο συνολικός αριθμός επιλογών δεν ταιριάζει στο επιτρεπτό όριο, το σύστημα θα σας εμποδίσει εμφανίζοντας σχετικό μήνυμα λάθους. Το ψηφοδέλτιο σας ΔΕΝ θα ακυρωθεί.
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ψηφίσετε λευκό ή άκυρο, πατήστε πάνω στο κουμπί ΛΕΥΚΟ ή αντίστοιχα ΆΚΥΡΟ.

Αφού έχετε επιλέξει τους υποψηφίους της προτίμησής σας για το διοικητικό συμβούλιο, για την ελεγκτική επιτροπή, τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και το ΕΚΑ,  (ή έχετε επιλέξει να ψηφίσετε λευκό ή άκυρο), πατήστε το κουμπί ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο κάτω μέρος της οθόνης.

Επιβεβαίωση ψήφου

Μετά το πάτημα του ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα μεταβείτε στην οθόνη επιβεβαίωσης ψήφου. Εκεί θα δείτε τα ονόματα των υποψηφίων που έχετε επιλέξει να ψηφίσετε (ή την λέξη ΛΕΥΚΟ ή ΑΚΥΡΟ σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να ρίξετε λευτό ή άκυρο ψηφοδέλτιο στην κάλπη).

  • Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή στην ψήφο σας, πατήστε το κουμπί ΑΛΛΑΓΗ ΨΗΦΟΥ στο κάτω μέρος της οθόνης του κινητού σας.
  • Εναλλακτικά, εάν είστε σίγουρος/η πως θέλετε να ρίξετε αυτό το ψηφοδέλτιο στην κάλπη, πατήστε το κουμπί ΥΠΟΒΟΛΗ ΨΗΦΟΥ στο κάτω μέρος της οθόνης του κινητού σας.

 

Οριστική υποβολή ψήφου

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή στην ψήφο σας, πατήστε το κουμπί "Επιστροφή στην προεπισκόπηση".

  • Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή στην ψήφο σας, πατήστε το κουμπί "Επιστροφή στην προεπισκόπηση".
  • Εναλλακτικά, εάν είστε σίγουρος/η πως θέλετε να προχωρήσετε σε οριστική υποβολή ψήφου πατήστε το κουμπί "Οριστική υποβολή της ψήφου".

 

 

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

Τα Μέλη της  Εφορευτικής  Επιτροπής