Ξεκίνησαν οι νέοι κύκλοι εκπαίδευσης των Καταμετρητών του ΔΕΔΔΗΕ


Ξεκίνησαν οι νέοι κύκλοι εκπαίδευσης των Καταμετρητών του ΔΕΔΔΗΕ

Τη Διοργάνωση τριήμερων επαναληπτικών επιμορφωτικών κύκλων εκπαίδευσης των Καταμετρητών αποφάσισε και υλοποιεί, από την 5η Φεβρουαρίου 2019, η Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ, μετά τα εξαιρετικά αποτελέσματα των παλαιότερων κύκλων πενθήμερης και διήμερης διάρκειας, στις σχολές της Αθήνας και της Φλώρινας και την εκπαίδευση στη λήψη ενδείξεων μετρητών φωτοβολταϊκών συστημάτων (ΦΒ) από αυτοπαραγωγούς ενεργειακού συμψηφισμού (net metering).
Στους νέους επιμορφωτικούς κύκλους, τριήμερης διάρκειας, οι καταμετρητές εκπαιδεύονται στην ανάλυση βοηθητικών μενού μετρητών νέας τεχνολογίας με σκοπό τον εντοπισμό ρευματοκλοπών, στους νέους μετρητές που έχει προμηθευτεί πρόσφατα ο ΔΕΔΔΗΕ και στον μακροσκοπικό έλεγχο των τηλεμετρούμενων παροχών. Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019, δεύτερη ημέρα του πρώτου πιλοτικού κύκλου, το Προεδρείο του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ, ο Πρόεδρος Δημήτρης Καρέλης, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Καλπούζος και ο Ταμίας Σπύρος Σπυρόπουλος, επισκέφθηκαν τις σχολές του ΔΕΔΔΗΕ στην Άνοιξη, όπου παρακολούθησαν μέρος της εκπαίδευσης και συνομίλησαν με τους συναδέλφους εκπαιδευόμενους, τους εκπαιδευτές των σχολών Αθήνας κ. Νίκο Τζένη και Φλώρινας κ. Γιάννη Νεδέλκο, αλλά και με τον με τον Τομεάρχη Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού της Διεύθυνσης Ανθρωπίνου Δυναμικού του ΔΕΔΔΗΕ κ. Κίμωνα Κουλιεράκη.
Ο Σύλλογος Καταμετρητών εντείνει τη δράση του για την επίτευξη των επόμενων στόχων του όπως αυτοί απορρέουν από τις σχετικές αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας.

Το Γραφείο Τύπου
Π.Σ.Κ.Ε.-ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ