Με εξαιρετική επιτυχία η περιοδεία του Προεδρείου του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών – Εισπρακτόρων Ομίλου ΔΕΗ, στην Θεσσαλονίκη


Με εξαιρετική επιτυχία η περιοδεία του Προεδρείου του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών – Εισπρακτόρων Ομίλου ΔΕΗ,  στην Θεσσαλονίκη

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η περιοδεία του Προεδρείου του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών – Εισπρακτόρων Ομίλου ΔΕΗ,  στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018.
Το Προεδρείο με επικεφαλής ο Πρόεδρο Δημήτρη Καρέλη, το Γεν. Γραμματέα Γιάννη Καλπούζο, τον Ταμία Σπύρο Σπυρόπουλο,  τον Αντιπρόεδρο Θανάση Χατζηχαρίση και τον Αναπληρωτή Γραμματέα Θάνο Χαραμόγλου, συναντήθηκε αρχικά με τον Διευθυντή Περιφέρειας Μακεδονίας - Θράκης του ΔΕΔΔΗΕ κ. Ιορδάνη Αμανατίδη και τον Βοηθό Διευθυντή της Περιφέρειας κ. Σπυρίδωνα Γαβρά, στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΔΔΗΕ/ΠΜΘ στη Θεσσαλονίκη.
Στην συνάντηση συζητήθηκαν φλέγοντα ζητήματα της Περιφέρειας ΔΠΜ-Θ και γενικότερα του ΔΕΔΔΗΕ, όπως το μέγιστο θέμα της έλλειψης προσωπικού, αλλά και ειδικότερα τα προβλήματα της Καταμέτρησης στην εν λόγω Περιφέρεια, ενώ διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων στην συντριπτική πλειοψηφία των θεμάτων της συζήτησης.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση και συζήτηση με συναδέλφους στις Περιοχές Δυτικής (Αισώπου 20, Θεσσαλονίκη) και Κεντρικής Θεσσαλονίκης  του ΔΕΔΔΗΕ (Αγίου Δημητρίου 37, Θεσσαλονίκη).
Το Προεδρείο του Σωματείου μας συναντήθηκε επίσης με τον Διευθυντή της Περιοχής Κεντρικής Θεσσαλονίκης  κ. Γεώργιο Μήτσιου και συζήτησαν μαζί του ζητήματα της καταμέτρησης αλλά και τις γενικότερες συνθήκες στον ΔΕΔΔΗΕ.
Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με μια εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση -συνάντηση του Προεδρείου των Καταμετρητών με συναδέλφους Καταμετρητές από τις Περιοχές της ΠΜΘ (Θεσσαλονίκη, Δράμα, Καβάλα, Σέρρες, Λαγκαδά, Μουδανιά, Πολύγυρο, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη, κλπ.).
Στη συνάντηση και στην εποικοδομητική συζήτηση που επακολούθησε εξετάστηκαν διεξοδικά και αντηλλάγησαν απόψεις για  το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν τους συναδέλφους, αλλά και το μέλλον της νευραλγικής δραστηριότητας της Καταμέτρησης στο Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Το Γραφείο Τύπου
Π.Σ.Κ.Ε.- Ομίλου ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ)